Erişilebilirlik

USA-BIDEN/
USA-BIDEN/

CANLI BLOG: ABD’den Ukrayna’ya 150 Milyon Dolarlık Ek Silah Yardımı

Başkan Joe Biden, Ukrayna için 150 milyon dolarlık yeni silah yardımı paketi açıkladı. Pakette Kiev’e Rusya’nın işgaline karşı koymasına yardım etmek üzere ilave topçu mühimmatı, radar ve diğer türden teçhizat bulunuyor

10:30 17.3.2022

Kiev Yakınlarında Bir Apartman Daha Hedef Oldu

Ukrayna'nın başkenti Kiev yakınlarında bir apartman binası daha Rus bombardımanına hedef oldu. Yetkililer, 16 katlı binanın yerel saatle sabah 05.02'de vurulduğunu açıkladı. Binada ilk belirlemelere göre bir kişi öldü, 3 kişi de yaralandı. Bombardımanın ardından binada yaşayan 30 kadar kişi de tahliye edildi.

10:26 17.3.2022

Rusya: "Ukrayna'nın Batısında Bir Mühimmat Deposunu Vurduk"

Rusya tarafından yapılan açıklamada bugün sabah saatlerinde Ukrayna'nın batısındaki Rivne bölgesinde bir askeri mühimmat deposunun vurulduğu iddia edildi. Deponun yüksek hedef kabiliyetine sahip bir füzeyle vurulduğu ve deponun ve mühimmatın tamamen kullanılamaz hale getirildiği öne sürüldü.

10:22 17.3.2022

Ukrayna Cumhurbaşkanı Alman Parlamentosu'na Hitap Ediyor

Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodomir Zelenski şu dakikalarda video konferans yöntemiyle Almanya Parlamentosu'nda bir konuşma yapıyor. Zelenski dün de benzer şekilde Amerikan Kongresi üyelerine seslenmişti.

10:19 17.3.2022

İspanya Rus Oligarklara Ait Bir Süper Lüks Yata Daha El Koydu

İspanya, ismi açıklanmayan bir Rus milyardere ait yata daha el konulduğunu açıkladı. Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırıları nedeniyle alınan yaptırım kararları sonrası bu, İspanya'nın Rus oligarklara ait el koyduğu üçüncü süper lüks yat oldu. El konulan yatın değerinin 600 milyon dolar civarında olduğu açıklandı.

Daha fazla

XS
SM
MD
LG