Erişilebilirlik

CANLI BLOG- ABD: Anma Günü'nde Trump Maskesiz Biden Maskeli

Başkan Trump savaşlarda hayatını kaybeden ABD askerlerinin anıldığı Ulusal Anma Günü törenlerine katıldı ancak Corona salgını törenlerin çehresini de değiştirdi. Trump'ın 2020 seçiminde olası rakibi Joe Biden da 2 ay sonra ilk kez kamuoyu karşısındaydı. Biden'ın Trump'ın aksine maske taktığı görüldü

20:19 19.5.2020

Trump: ''WHO Kendisini Toparlamalı Yoksa ABD Artık Yok''

Başkan Donald Trump, Dünya Sağlık Örgütü’nün (WHO) ABD ve diğer ülkelere muamelesini geliştirmesi gerektiğini vurgulayarak, aksi takdirde Washington’un örgütten ayrılacağı tehdidini yineledi.

Trump Beyaz Saray’a gazetecilere yaptığı açıklamada, ‘’Kendilerine çekidüzen vermek zorundalar. İşlerini daha düzgün yapmalılar. ABD dahil diğer ülkelere çok daha adil davranmalılar. Aksi takdirde onlarla artık işimiz olmayacak’ diye konuştu.

12:51 19.5.2020

Delta Havayolları Uçaklardaki Koltukların Yüzde 60'ını Boş Bırakarak Uçacak

Delta Havayolları, Temmuz ayına kadar yapacağı uçuşlarında Corona virüsü önlemleri kapsamında first ve business sınıflarındaki yolcu sayısını yüzde 50, ekonomi sınıftaki yolcu sayısını da yüzde 60 oranında azaltarak uçağını açıkladı. Uygulamanın gerekli görülmesi halinde Temmuz ayı sonrasında da devam edebileceği ifade ediliyor. Şirket, uçaklara daha az yolcu alıp boş koltuklar bırakarak uçak içinde de sosyal mesafenin korunmasını hedefliyor.

12:39 19.5.2020

Başkan Trump'tan Dünya Sağlık Örgütü Direktörü'ne Çok Sert Mektup

Amerika Başkanı Donald Trump, Dünya Sağlık Örgütü Direktörü Tedros Adhanom Ghebreyesus'a yazdığı mektupta, hem Amerika’yı Dünya Sağlık Örgütü üyeliğinden çekme tehdidinde bulundu hem de kişisel olarak Ghebreyesus'un bu süreçte yaptığı hataları sıraladı.

Haberin tamamı için tıklayın

01:28 19.5.2020

Trump: ''Günde Bir Kez Hidroksiklorokin Alıyorum''

ABD Başkanı Donald Trump, Corona virüsüne karşı etkili olduğu bilimsel olarak kanıtlanmamış olan hidroksiklorokin adlı ilacı kullandığını açıkladı. Sıtma ve lupus tedavisinde kullanılan ilacı daha önce de teşvik eden Trump, “Her gün alıyorum ve hala buradayım” dedi.

Başkan Trump, Beyaz Saray’da ekonomide çarkların yeniden dönmeye başladığı dönemde restoran sektörünün temsilcileriyle bir araya geldi.

Toplantı sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Trump, Corona virüsüne karşı önlem amaçlı olarak sıtma hastalığı için geliştirilen hidroksiklorokin kullandığını açıkladı.

Trump, “Son bir buçuk haftadır (ilacı) alıyorum. Her gün bir tane” dedi.

Haberin devamı için tıklayın

Daha fazla

XS
SM
MD
LG