Erişilebilirlik

USA-BIDEN/
USA-BIDEN/

CANLI BLOG: ABD’den Ukrayna’ya 150 Milyon Dolarlık Ek Silah Yardımı

Başkan Joe Biden, Ukrayna için 150 milyon dolarlık yeni silah yardımı paketi açıkladı. Pakette Kiev’e Rusya’nın işgaline karşı koymasına yardım etmek üzere ilave topçu mühimmatı, radar ve diğer türden teçhizat bulunuyor

11:51 18.3.2022

Rusya Ukrayna'yı Barış Görüşmeleri Konusunda Suçladı

Kremlin Sarayı Sözcüsü Dmitry Peskov, yaptığı açıklamada Ukrayna'yı barış müzakerelerini uzatmaya çalışmakla suçladı. Peskov, Rusya'nın Ukrayna tarafından daha hızlı hareket etmeye hazır olduğunu söyledi.

10:50 18.3.2022

Çavuşoğlu Kuleba'yla Görüştü

Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada Bakan Mevlüt Çavuşoğlu'nun Ukrayna Dışişleri Bakanı Dimitro Kuleba'yla bir telefon görüşmesi gerçekleştirdiği belirtildi. Görüşmede Ukrayna'daki son gelişmelerin ele alındığı açıklandı.

10:41 18.3.2022

Norveç 100 Bin Ukraynalı Göçmen İçin Hazırlık Yapıyor

Rusya'nın Ukrayna saldırıları sonucu Ukraynalılar'ın Avrupa ülkelerine kaçışları sürüyor. Norveç bu yıl 30 bin kadar Ukraynalı göçmenin ülkesine gelmesini beklediğini, ancak olası ihtimallere karşı 100 bin göçmen için hazırlıklar yapıldığını açıkladı.

10:38 18.3.2022

Harkiv'de Vurulan Sivillerin Yaşadığı Binada Can Kayıpları Var

Ukraynalı yetkililer Harkiv şehrinde Rus bombardımanına maruz kalan bir yerleşim yerinde en az bir kişinin öldüğünü 11 kişinin yaralandığını açıkladı. Enkaz altında kalan bir kişiyi kurtarma çalışmalarıysa sürüyor. Kramatorsk şehrinde de bölge valisinin açıklamasına göre bu sabah iki kişi hayatını kaybetti, 6 kişi de yaralandı.

Daha fazla

XS
SM
MD
LG