Erişilebilirlik

Erdoğan: “28 Mayıs’ta siz genç kardeşlerimin güçlü desteğine güveniyorum”


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gençlere seslendiği sosyal medya mesajında, “28 Mayıs’ta siz genç kardeşlerimin güçlü desteğine güveniyorum” dedi.

Erdoğan bu sabah Twitter hesabından gençlere hitaben bir mesaj paylaştı.

“Sevgili genç kardeşlerim, 14 Mayıs’ta iradenize sahip çıktığınız, tercihinizi sandıklara özgürce yansıttığınız, demokrasimize omuz verdiğiniz için her birinize teşekkür ediyorum” diye Erdoğan, gençlerle gurur duyduğunu ifade etti.


“Geçmişi seçim yenilgileriyle dolu şahsiyetlerin sizi kendi dipsiz karanlıklarına sürüklemesine asla izin vermeyin”

Erdoğan sosyal medya paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Sizler bizim umudumuzsunuz, göz bebeğimizsiniz, aydınlık yarınlarımızın teminatısınız. Tarihi şanlı zaferlerle dolu bu milleti, muasır medeniyetler seviyesinin de üstüne inşallah sizler taşıyacaksınız. Lütfen kimsenin hayallerinizle aranıza girmesine, sizi yıldırmasına, sizi korkutmasına, kendi zehrini size de zerk etmesine müsaade etmeyin.

Egoları tavan yapmış, geçmişi başarısızlıklar ve seçim yenilgileriyle dolu şahsiyetlerin sizi kendi dipsiz karanlıklarına sürüklemesine asla izin vermeyin. Sorunlarımızı birlikte çözeceğiz, zorlukların üstesinden birlikte geleceğiz. Acılarımızı birlikte paylaşacak, başarılarımıza birlikte sevineceğiz. İnşallah çok daha güzel günleri yine sizlerle birlikte göreceğiz. 28 Mayıs’ta siz genç kardeşlerimin güçlü desteğine güveniyorum.”

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu da dün sosyal medya hesabından gençlere hitaben bir paylaşımda bulunmuş ve “Şimdi bir bakalım, günün sonunda elimizde ne var? Dipsiz bir karanlık. Farkında mısınız? Gençliğiniz bir daha gelmeyecek. 12 günümüz var, bu karanlık tünelden çıktık çıktık” ifadelerini kullanmıştı.

14 Mayıs’ta yapılan Cumhurbaşkanlığı seçiminde Erdoğan oyların yüzde 49,5’ini, Kılıçdaroğlu ise yüzde 44,89’unu almıştı. Seçimin ikinci turu 28 Mayıs’ta yapılacak.

XS
SM
MD
LG